Greitoji paieška

Mėsos kukuliai

Receptą atsiuntė:
Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Įvertinimas:
(5 žvaigždutės; balsavo: 1)
2 vartotojas (-ai) įsidėjo į knygą
exit
Atsiųsti nuotrauką

Aprašymas

Graikiški mėsos kukuliai (Keftedes)

Gaminimas

Džiūvėsius, jei nesutrupinti, sutrupinti salotinėje. Sumaišyti su šlakeliu vandens ir palaikyti 30 min., kad išmirktų. Tada sumaigyti šakute, sudėti kapotą mėsą, įberti druskos, pipirų, įmušti kiaušinį, pabarstyti smulkiai supjaustytais česnakais ir petražolėmis, įdėti truputį čiobrelių ir viską sumaišyti. Maišant, kol pasidarys vientisą masė. Rankomis padaryti nedidelius kukulius, pavolioti miltuose, truputį suploti. Apkepti (po 5 min. kiekvienai pusei) įkaitintame aliejuje. Kukuliai valgomi karšti arba šalti.

Galima padaryti ir visai mažus kukulius ir patiekti kiekvieną persmeigtą smeigtuku.

Ingredientai

exit
Jūsų vardas:
Draugo el.pašto adresas:

Atsiliepimai ir vertinimai

Nėra komentarų...
Vardas:
Komentaras:
Įvertinimas:
Sudėtingumas:


Žemas
Aukštas
Užsiprenumeruokite savaitės receptą
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Troškintas fazanas Bandau, kvepia skaniai
Prieš 6 m.
Svečias
Šokoladas Kaip jus cia rankas deginat? Visai puikus ir lengvas receptkaus,bet geram sokoladui reiketu daugiau pastangu :)
Prieš 6 m.
Svečias
Prieš 6 m.
Svečias
Pieniški meduoliai Sveiki o sviesta reike istirpinta deti?