Paruošiamas per: 40 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Graikiški mėsos kukuliai (Keftedes)
Džiūvėsius, jei nesutrupinti, sutrupinti salotinėje. Sumaišyti su šlakeliu vandens ir palaikyti 30 min., kad išmirktų. Tada sumaigyti šakute, sudėti kapotą mėsą, įberti druskos, pipirų, įmušti kiaušinį, pabarstyti smulkiai supjaustytais česnakais ir petražolėmis, įdėti truputį čiobrelių ir viską sumaišyti. Maišant, kol pasidarys vientisą masė. Rankomis padaryti nedidelius kukulius, pavolioti miltuose, truputį suploti. Apkepti (po 5 min. kiekvienai pusei) įkaitintame aliejuje. Kukuliai valgomi karšti arba šalti.
Galima padaryti ir visai mažus kukulius ir patiekti kiekvieną persmeigtą smeigtuku.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |