Paruošiamas per: 1 val. 10 min.
Sudėtingumas: Lengvas
Recepte nurodyti produktai 4 asmenims.
Avieną supjaustykite griežinėliais, truputį išmuškite, pabarstykite druska, pipirais, pavoliokite miltuose ir apkepkite riebaluose.
Po to įdėkite į puodą, supilkite likusius riebalus, sudėkite sukapotus svogūnus, supjaustytas morkas, užpilkite vandeniu ar sultiniu ir troškinti, kol suminkštės.
Tada sudėkite nuplikytus kmynus ir troškinkite toliau. Baigdamos, sudėkite grietinę ir pakaitinkite iki užvirimo.
Patiekite su padažu, kuriame mėsa buvo troškinama.
Jūsų vardas: | |
---|---|
Draugo el.pašto adresas: | |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |