Pomidorai, įdaryti žirneliais
Geras garnyras prie mėsos patiekalų.
|
|
Faršo padažasGreitai pagaminamas skanus padažas, puikiai tinkantis patiekti su makaronais. 15 min.
Lengvas
|
|
Jautiena, kepta džiūvėsėliuose (romšteksas)druska, jautiena (nugarinė arba šlaunis), kiaušinis, malti džiūvėsėliai, pipirai, riebalai, sviestas 1 val. 15 min.
Lengvas
|
|
Totoriškas padažascitrinos sultys arba naminis vynas, cukrus, kapariai, majonezas, mažas svogūnas, petražolių lapeliai, raugintas agurkas 15 min.
Lengvas
|
|
Apkepinta veršienacitrinos sultys, druska, malti džiūvėsėliai, miltai, riebalai, sultinys arba pienas, sviestas, tarkuotas sūris, virtoa arba kepta veršiena, virtos daržovės (žiediniai kopūstai, morkos, žirniai, pupelės) 1 val. 40 min.
Lengvas
|
|
|
|
Čili troškinysdidelis svogūnas, kiaulienos faršas, konservuotos baltosios pupelės, konservuotos raudonosios pupelės, paprika, pomidorai savose sultyse, prieskoniai 1 val. 0 min.
Lengvas
|
|
Jautienos filė, kepta ant iešmodidelis svogūnas, druska, džiovintos raugerškio uogos, jautienos filė, pipirai, vyno actas arba rūgštus vynas 1 val. 15 min.
Lengvas
|
|
Mėsos maltinukai su ryžiaisdruska, faršas, imbieras, malti džiūvėsėliai, mažas svogūnas, pipirai, ryžiai, vanduo 1 val. 0 min.
Lengvas
|
|
Kiauliena, virta su daržovėmisbulvės, druska, kiaulienos šoninė, nugarinė arba mentis, kopūstai, morkos, petražolės šaknis, pipirai, supjaustyti žalumynai, svogūnas, valgomasis griežtis, vanduo 1 val. 30 min.
Lengvas
|
|
Mėsos ir svogūnų kotletai su vyno padažu.aštrus padažas, didelis svogūnas, druska, faršas, grietinė, kiaušinis, pipirai, vynas 45 min.
Lengvas
|
|
Veršienos suktinukai (zrazai) su sviestu.druska, grietinė, miltai, pipirai, saliero lapeliai, sultinys, sviestas, veršiena 1 val. 15 min.
Lengvas
|
|
Marinuoti veršienos griežinėliai.alyvų aliejus, citrinos griežinėliai, citrinos sultys arba rūgštus vynas, druska, kaparėliai, lauro lapelis, pipirai, svogūnas, veršienos minkštimas 30 min.
Lengvas
|
|
Veršienos griežinėliai, kepti folijojecutrinos sultys arba rūgštus vynas, druska, džiovintos mėtos, svogūnas arba poras, tarkuotos petražolės, veršienos minkštimas 1 val. 30 min.
Lengvas
|
|
Stirniena arba briediena, virta vynebaltasis vynas, druska, krūtininės arba mentės mėsa, petražolės šaknis, pipirai, poras, vanduo, žalumynai 1 val. 30 min.
Lengvas
|
|
LazanijaLazanija gan sudėtingas makaronų patiekalas. Ingredientų papildyti galim pagal skonį, tačiau svarbiausia masės kietumas/vientisumas, kad neišbėgtų per kraštus ir kad nebūtų per kieta. 1 min.
Vidutinis
|
|
Veršienos kepsnys.Receptas mėsos kepimui. Prieskonines daržoves rinkitės tokias, kokios jums labiausiai patinka. Man asmeniškai tai yra bazilikas, bei smulkinti česnakai. Galima patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, keptomis morkomis su svogūnais, žirneliais, raugintais kopūstais, agurkais ar bet kuo kas jums patinka prie mėsos. 0 min.
Lengvas
|
|
Troškinti kopūstaiTroškinti galima šviežius ir raugintus kopūstus, tačiau rauginti yra daug skanesni. 0 min.
Lengvas
|
|
|
|
|
|
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |
Prieš 10 m. |
Svečias |